Tabung itik click laa

Monday, November 5, 2012

Kisah Ku bermula semula :)

Hai salam Hihi , baru nak update ke hencik , hihi , act blog ini telah pon di close adelah disebabkan oleh , sume pic dalam blog ini telah pon secara tak sengaja terrrpadammmm , hilang lahhh segala kisahh silam ku huhuhu , so sekarang nie , rase nak mule menulis seperti dahulu , HUHUUH , and act i realy miss it , huhuhuh  so kisah nya mula dengan perjalan hidup ku sekarang , mcm biasee , berjalan sepeerti biasa , and final semester ini akan bermula 20 / 11 ./12 , around the  corner ryte , huhuhuh , Ya Allah kau redhai lah segala perbuatan ku Ya Allah , kau limpahh kan lah ku rezeki Mu Ya Allah , Kau berilah aku keputusan yang cemerlang Ya Allah  ,Amin Ya Rab BalAlamin :) harap harap result sem nie ,la gi baguss dari sem sebelum ini


2 comments:

Winnie Mastura said...

hai kak zaty dah nak final sem keh ? Mas baru nak final sem 1 . huhu .

Winnie Mastura said...
This comment has been removed by the author.

has been :)

Daisypath Friendship tickers

Stalker



BEST VIEW in FIREFOX . ie ? sumpah cacat !
bday blog ini pada 10 sep 2008 !fullstop :)