Tabung itik click laa

Friday, January 4, 2013

Rezeki Allah

Assalamualaikum hai im zati hek2 , oke , urusan pasal rumah sewa billing2 semua dah settle and alhamdullilah rezeki bertambah ,



punya aku risau kalau elaun masok rm 630 macam biase , bannyak betol ak pikir mana nak bayar registeration fees lagi mane nak bayar sewa rumah bulan ni bill segala bill kalau bill api and bill air rm 200 sebulan xsah ,



 biasala dah duduk dekat 10 org , mmg la kene lah tahan , lg2 nak charge laptop la handphone la mcm3 lah kan , jenuh ak pkir macam mane nak bajet ,and semalam sara call and die cakap elaun masuk lebih sikit dari biasa



alhamdullilah ,syukur , legaa sikit , sbb mara peruntukan duit buku and duit untuk permulaan pembelajaran untuk awal tahun alhamdullilah , nanti masok sem dapat baucher buku rm 250 lagi yeayyy ,



beruntung sangat aku rase diri ini syukur2 , ini yang membuatkan diri berkobar2 nak jadi yang terbaik ni , huhuh , oke daaa , opppss , sebelum terlupa , saya nur izzati salim ingin mengucapkan selamat tahun baru ! apa azam korg ,


oke do it for it ! yeahh  doakan kejayaan zati yerrr :) muaahhh , assalamualaikum peace "

2 comments:

Winnie Mastura said...

hai akak , Insya-Allah . semoga berjaya ! Amin :)

Anonymous said...

After getting more than 10000 visitors/day to my website I thought your soulofzaty.blogspot.com website also need unstoppable flow of traffic...

Use this BRAND NEW software and get all the traffic for your website you will ever need ...

= = > > http://get-massive-autopilot-traffic.com

In testing phase it generated 867,981 visitors and $540,340.

Then another $86,299.13 in 90 days to be exact. That's $958.88 a
day!!

And all it took was 10 minutes to set up and run.

But how does it work??

You just configure the system, click the mouse button a few
times, activate the software, copy and paste a few links and
you're done!!

Click the link BELOW as you're about to witness a software that
could be a MAJOR turning point to your success.

= = > > http://get-massive-autopilot-traffic.com

has been :)

Daisypath Friendship tickers

Stalker



BEST VIEW in FIREFOX . ie ? sumpah cacat !
bday blog ini pada 10 sep 2008 !fullstop :)